Your-Training(en)

 

Workout of the Day (WOD)

Ontketen je kracht en verbeter je conditie met onze dynamische groepsworkouts ! Of je nu een beginner bent of ervaren sporter, ontdek de perfecte mis van afwisselende en functionele bewegingen die op maat zijn gemaakt voor alle niveaus. Sluit je aan bij onze community en transformeer je work-out tot een bron van kracht en energie, ongeacht je fitnesservaring!

 

Bokszaktraining

Stap in de wereld van plezier en conditie met onze bokszaktraining ! Beleef het plezier van boksen op opzwepende muziek, terwijl je werkt aan je conditie en kracht. Sluit je aan bij onze energieke groepssessies en ervaar de fun van een work-out die echt een punch heeft !

 

Hyrox

Dompel jezelf onder in de nieuwste fitnessrage met Hyrox! Een spannende competitie die afwisselend hardlopen en functionele bewegingen combineert. Bereid je voor op de ultieme uitdaging, of je nu solo, als duo of in estafettevorm wilt deelnemen. Hyrox is de ultieme voorbereiding op een nieuwe dimensie van fitness. Durf jij de uitdaging aan?

 

Bedrijfstraining

Versterk de vitaliteit van jouw bedrijf met onze op maat gemaakte groepsworkouts! Onder begeleiding van een ervaren trainer ervaar je afwisselende en functionele bewegingen die kracht en conditie opbouwen. Werk samen met je collega's aan een gezonde levensstijl en versterk de teamgeest. Transformeer de werkomgeving en maak van elke work-out een stap naar een vitaler bedrijf!

 

Bodyweight

Ontdek onze instapvriendelijke groepstraining! Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij ons is ieder niveau welkom. Geen moeilijke technieken, maar pure kracht met je eigen lichaamsgewicht. Sluit je aan bij onze community en ervaar afwisselende, functionele bewegingen in een gezellige groep. Maak fitness eenvoudig én effectief met ons bodyweight programma – jouw weg naar een sterker, gezonder lichaam begint hier!

 

Momenteel worden deze trainingen extra aangeboden:

Strenght en Mobility

Ontwikkel kracht, flexibiliteit en techniek in kleine groepjes! Deze work-outs richten zich op basisoefeningen die je fundament versterken. Met flexibele sessies bevorderen we mobiliteit, en onze focus op techniek zorgt voor optimale resultaten. Sluit je aan bij ons, waar persoonlijke aandacht en groei hand in hand gaan!

Yoga/Pilates

Een combinatie van trainingen stijlen die zich focust op flexibiliteit, uithoudingsvermogen, concentratie, balans, coördinatie, kracht en ademhaling. Een effectieve low-impact training om een sterker en flexibeler lichaam te krijgen.

Ideaal voor beginners.

 

Deze les zal geen vaste dag of tijd krijgen in het schema. Dus hou de kalender goed in de gaten.

Weightlifting

 

Zeker niet alleen voor grote spierbundels. Deze sportles is er voor de beginnende en gevorderde sporter, die de spieren eens per week wil uitdagen. Techniek en plezier staan centraal in deze les. Onder leiding van trainer Che.