Wat doen wij? 

 

F.I.T. 

Functionele Interval Training.

Onze sportmomenten zijn voor ieder conditieniveau toegankelijk. 

 
Wat bieden wij:
 Is door de drukte van het (gezins)leven je conditie slechter geworden? Voel je je niet fit, maar mis je de motivatie om te gaan bewegen? Heb je last van overgewicht en wil je je graag vitaler voelen? Wil je wel sporten, maar heb je geen idee hoe en waar je kan beginnen? Sport je al, maar ben je toe aan een andere uitdaging?

Wij geven individuele aandacht binnen de groepslessen en houden daarbij rekening met wensen, persoonlijke doelen en eventuele beperkingen/blessures.


Onze trainingen zijn zo ingericht dat je nooit op iemand hoeft te wachten. Je hoeft niet bang te zijn dat je niet mee kunt komen met de groep, want iedereen traint op zijn eigen niveau.  
Tijdens onze trainingen gebruiken wij voornamelijk losse materialen en een veelzijdig aanbod van oefeningen om conditie en kracht te verbeteren. Bij ons ga je na een uur weg en heb je een perfect sportmoment gehad!

Zet eventuele angsten, excuses of twijfels aan de kant en kom laagdrempelig een training mee doen. Bij ons heb je plezier, is een prettige open sfeer,is er ruimte voor sociale momenten en het belangrijkste: je hebt een goed begeleid, functioneel sportmoment, want daar betaal je tenslotte voor.

 
Groepstraining - F.I.T:
Functionele interval training
De les ziet er bij ons als volgt uit:
We starten ons uur met een korte uitleg van de training. Daarin vertellen wij je precies wat we gaan doen en worden de oefeningen voor gedaan. Hierbij geven we vaak meerdere opties van de uitvoering voor verschillende niveaus.

Heb je moeite met een bepaalde oefening door bijvoorbeeld een blessure, dan geven wij je gelijk een alternatief. Na de uitleg beginnen we de training met een warming up. Tijdens de les motiveren de trainers je, wordt er goed gekeken naar je houding tijdens oefeningen en is er ruimte om te lachen. Eigenlijk krijg je Personal Training in groepsverband. Het einde van de les sluiten we af met een cooling down en stretchen.
 
Bokszaktraining:
Aan je conditie, snelheid en kracht werken en óók de dagelijkse frustraties kwijtraken? Dat kan tijdens onze dynamische bokszaktrainingen! Toegankelijk voor elk niveau, want je kan zelf bepalen hoe hard je gaat (met hier en daar een duwtje in de rug van de trainer). Twee keer per week bieden wij een conditioneel uitdagende training, het enige wat je moet meenemen is een flinke portie enthousiasme! Je kunt materialen van ons gebruiken en hoeft dus geen spullen aan te schaffen.

Hyrox - partnergym:
Meerdere keren per week kan je mee doen aan een hyrox training. Tijdens deze lessen zullen alle onderdelen van hyrox aan bod komen. Het race format van de hyrox houdt in: 8x 1km hardlopen afgewisseld met 8 workouts. Een uitdagende manier van trainen waarbij het mentale aspect net wat meer aangesproken wordt en explosiviteit en uithoudingsvermogen worden gecombineerd.

Zien we je snel voor een gratis proeftraining?

Over ons

Mark Osseweijer

Sport, instructie en lesgeven hebben in mijn leven altijd een belangrijke rol gespeeld. Waar ik mezelf eerst ontwikkelde tot een fanatiek wedstrijdsporter verschoof dat door de jaren langzaam naar het geven van trainingen. Waar de trainingen en doelstellingen eerst voornamelijk gericht waren op sneller, krachtiger, en betere uitslagen najagen, veranderde dit naar het creëren en behouden van vitaliteit en gezondheid.

De groepen zijn zeer divers, met bijbehorende doelstellingen en persoonlijke wensen. Waar de één toch sneller wil lopen op de 10 kilometer, wil de ander gewoon fitter en vitaler worden. Het is een uitdaging om alle sporters in dezelfde training hierbij te bedienen. Ik zie dat veel sporters bij ons komen uit de reguliere sportscholen, waarbij begeleiding en aangepaste trainingen veelal ontbreken. Kwaliteit, enthousiasme en persoonlijke begeleiding daar is behoefte aan. Ik krijg energie van het geven van groepslessen waarbij gezelligheid, vitaliteit en enthousiasme centraal staan en waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ik denk dat Your Training zich hierin onderscheid van andere sportscholen en tegelijkertijd voorziet in een hele menselijke behoefte.

Jeroen Post

Pas toen ik in de twintig was, begon ik met sporten. Ik kwam erachter dat ik een brede interesse heb; Jiujitsu, survivalrunnen, hardlopen, bootcamp, crossfit, kickboksen, zwemmen zijn sporten die ik graag deed en vaak meerdere per dag.
Elf jaar geleden begonnen Mark en ik binnen de politie een jaarlijkse hondenbiatlon te organiseren. Dit was een succes met veel deelnemers. Verder gaf ik bootcamp trainingen aan collega’s. Hierdoor ontdekte ik dat het geven en organiseren van trainingen iets was wat ik leuk vond.
Toen ik kinderen kreeg en mijn leven meer veranderde, raakte het sporten langzaam op de achtergrond. Na de geboorte van ons tweede kind, een verhuizing en wisseling van functie bleef het alleen nog bij incidenteel sporten. Ik begon in gewicht aan te komen, want ook op gebied van snoepgoed heb ik een brede interesse. Ik merkte dat ik me steeds minder fit begon te voelen en wilde hier verandering in brengen. Het is me gelukt om 12kilo af te vallen en weer fit te worden. Inmiddels heb ik zelfs mijn eerste ultramarathon gelopen.
Het patroon van minder sporten, te veel ongezonde voeding en gewichtstoename zie ik bij veel mensen in mijn omgeving. Mijn wens is om die (doel)groep mensen te bereiken en te ondersteunen om zich fit en vitaal te laten voelen. Dit wil ik bereiken door ze te motiveren, enthousiasmeren, laten leren en daarvoor de faciliteiten te bieden.