Over ons

Mark Osseweijer

Sport, instructie en lesgeven hebben in mijn leven altijd een belangrijke rol gespeeld. Waar ik mezelf eerst ontwikkelde tot een fanatiek wedstrijdsporter verschoof dat door de jaren langzaam naar het geven van trainingen.

Waar de trainingen en doelstellingen eerst voornamelijk gericht waren op sneller, krachtiger, en betere uitslagen najagen, veranderde dit naar het creëren en behouden van vitaliteit en gezondheid.

De groepen zijn zeer divers, met bijbehorende doelstellingen en persoonlijke wensen. Waar de één toch sneller wil lopen op de 10 kilometer, wil de ander gewoon fitter en vitaler worden. 

Het is een uitdaging om alle sporters in dezelfde training hierbij te bedienen. Ik zie dat veel sporters bij ons komen uit de reguliere sportscholen, waarbij begeleiding en aangepaste trainingen veelal ontbreken. Kwaliteit, enthousiasme en persoonlijke begeleiding daar is behoefte aan.

Ik krijg energie van het geven van groepslessen waarbij gezelligheid, vitaliteit en enthousiasme centraal staan en waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Ik denk dat Your Training zich hierin onderscheid van andere sportscholen en tegelijkertijd voorziet in een hele menselijke behoefte.

Jeroen Post

Pas toen ik in de twintig was, begon ik met sporten. Ik kwam erachter dat ik een brede interesse heb; Jiujitsu, survivalrunnen, hardlopen, bootcamp, crossfit, kickboksen, zwemmen zijn sporten die ik graag deed en vaak meerdere per dag.


Elf jaar geleden begonnen Mark en ik binnen de politie een jaarlijkse hondenbiatlon te organiseren. Dit was een succes met veel deelnemers. Verder gaf ik bootcamp trainingen aan collega’s. Hierdoor ontdekte ik dat het geven en organiseren van trainingen iets was wat ik leuk vond.


Toen ik kinderen kreeg en mijn leven meer veranderde, raakte het sporten langzaam op de achtergrond. Na de geboorte van ons tweede kind, een verhuizing en wisseling van functie bleef het alleen nog bij incidenteel sporten. Ik begon in gewicht aan te komen, want ook op gebied van snoepgoed heb ik een brede interesse. Ik merkte dat ik me steeds minder fit begon te voelen en wilde hier verandering in brengen.

Het is me gelukt om 12kilo af te vallen en weer fit te worden. Inmiddels heb ik zelfs mijn eerste ultramarathon gelopen. Het patroon van minder sporten, te veel ongezonde voeding en gewichtstoename zie ik bij veel mensen in mijn omgeving.

Mijn wens is om die (doel)groep mensen te bereiken en te ondersteunen om zich fit en vitaal te laten voelen. Dit wil ik bereiken door ze te motiveren, enthousiasmeren, laten leren en daarvoor de faciliteiten te bieden.

Ché

Hey guys , my name is Ché. I moved to the Netherlands from South Africa with my husband and 2 children.

I’m a qualified physical therapist where we use movement for medicine. Injury prevention and rehabilitation is my game.

I love all things exercise and I think we should all be doing some form of it. If you have any exercise goals I would be happy to help you achieve them. I also believe nutrition is our biggest key to being healthy and am available to anyone who needs more help with their nutrition one on one.

I’m looking forward to seeing our members get strong and fit, and be the healthiest version of themselves.

If you have any questions about nutrition or you need help with injuries or other training goals, please feel free to ask.

Sandra

Zo'n 2,5 jaar begon ik met sporten bij Yourtraining. Daar is m’n passie voor sport dan ook begonnen en zo ook om trainer te worden.

In het dagelijks leven werk ik op een administratiekantoor. Heel wat anders, dus goed te combineren met als sporttrainer. 

Om breed ingezet te kunnen worden, heb nu 3 sportopleidingen succesvol afgerond. De
Pt knock out, bootcamp trainer en hardloop trianer. Daarnaast heb ik pas de Hyrox academy gedaan en kan ik  Hyrox training geven. In maart ga ik beginnen aan m’n opleiding Personal Trainer.


Momenteel geef ik de bodyweight les, bokslessen en af en toe een Hyrox training.


Zie ik je in 1 van mijn lessen?

Isabelle

Op woensdagavond verzorg ik de WOD.

Wat ik zo leuk vind aan training geven bij Your Training is de gezelligheid en de diversiteit aan mensen. Dit maakt voor mij het werk als trainer nog leuker.

Naast het enthousiastmeren van mensen vraagt het ook van mij als trainer iets: om voor iedereen een leuke en passende training te verzorgen. 

In 2024 ben ik de opleiding lifestyle coach begonnen. 

Hopelijk zie ik je snel op de woensdagavond. Ow, en niet te vergeten mijn welbekende high five te geven natuurlijk!

Leonie

Naast mijn werk in de filmsector geef ik sinds november 2022 Functionele Interval Trainingen. Ik sport zelf ook bij YourTraining en daarnaast volg ik Aerial Yoga lessen en hou ik van rotsklimmen.

Onlangs heb ik de opleidingen Kettle Bell Pro en Zwanger & Fit afgerond. En ben ik gecertificeerd Hyrox trainer. Ik vind het leuk (en belangrijk) om te blijven leren en mijn kennis te vergroten.

Deze kennis draag ik graag over op jou met mijn enthousiasme!

Wil jij jouw techniek verbeteren, sterker, fitter en zelfverzekerder worden, dan zie ik jou graag in de volgende les!

 

Matthew

G'day! Ik ben Matt!

I am from Australia and moved here to be with my girlfriend Leonie (also a trainer at YourTraining).


Fitness and moving well is my greatest passion and I love to unleash my passion during my lessons! I will motivate and guide you through your personal fitness journey as well as continue to develop my knowledge as a trainer.

I am currently training for Hyrox at YourTraining and give Functional Interval Training wods as well as a class called Strength and Mobility. In this training we undo the damage the modern world does to our posture and mobility.

I hope to train beside you in the group or see you in one of my lessons!