Wat doen wij? 

F.I.T. 

Functionele Interval Training.

Onze sportmomenten zijn voor ieder conditieniveau toegankelijk. 

 

Is door de drukte van het werk of het gezinsleven uw conditie slechter geworden? Heeft u last van overgewicht? Mist u de motivatie om naar de fitness te gaan? Of irriteert het u dat u moet wachten tot het apparaat wat u nodig heeft beschikbaar komt? Mist u begeleiding?

 

Bij ons gaat u na een uur weg en heeft u uw perfecte sportmoment gehad!

Wij geven aandacht aan u en alle anderen van de groep.  Wij zorgen ervoor dat rekening gehouden wordt met uw wensen of misschien beperkingen (blessures).

Onze sportmomenten zijn zo ingericht dat u nooit op iemand hoeft te wachten of iemand op u moet wachten. U hoeft niet bang te zijn dat u niet mee kunt komen met de groep, want iedereen traint op zijn eigen niveau.  

Tijdens onze trainingen gebruiken wij voornamelijk losse materialen en een veelzijdig aanbod van oefeningen om conditie en kracht te verbeteren. We gebruiken dus nauwelijks traditionele fitness/cardio apparaten.

 

Groepstraining

Uw sportmoment ziet er bij ons als volgt uit:

We starten ons uur met een korte briefing. Daarin vertellen wij u precies wat wij gaan doen. Heeft u moeite met een bepaalde oefening, dan geven wij u gelijk een alternatief. Daarna starten wij met een warming-up.  U krijgt eigenlijk Personal Training in groepsverband.

 

Bokszaktraining

Twee keer per week bieden wij een conditioneel uitdagende bokszaktraining aan. U kunt bokshandschoenen van ons gebruiken voor deze training. Het enige wat u meebrengt is enthousiasme!

Zet uw eventuele angsten, excuses en/of twijfels aan de kant en kom eens meetrainen. Door onze achtergrond monitoren wij constant onze trainingen en zijn wij kritisch op wat wij u aanbieden.

Bij ons heeft u plezier, is ruimte voor sociale momenten en het voornaamste: u heeft een goed sportmoment, want daar betaalt u voor!

 

#yourtraining #yourtraininggorinchem #yourtraininggorinchemoost #FITGorinchem #FIT #SportenGorinchem #Sportengorinchemoost